Sølvpriser


Dagens sølvpriser per gram vises alltid på vår startside www.solvtorget.no
For dagens gullpriser se www.gullvekten.no

[one_half]

Hvordan er Sølvtorgets/Gullvektens priser?

Prisen for en sølvgjenstand avhenger av sølvinnholdet og vekten. Sølvprisen på det globale markedet er i konstant endring.
Dagens sølvpris, som vi tilbyr for sølv som sendes med Sølvpakken, finner du lengst opp på denne siden.
Vi anbefaler at du sender inn minst 3-400 gram sølv i Sølvpakken.
[/one_half] [one_half_last]

Verdensmarkedsprisen

3 kr

1 gram

2K

Vårt pris:
[/one_half_last]

Gull/Sølvpakken:

Du har muligheten til å selge gullet ditt via posten med Gull/Sølvpakken. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en pakke på våre hjemmesider, via epost elelr telefon. Gull/Sølvpakken består av en forhåndsbetalt og forsikret konvolutt som du sender tilbake til oss, samt en salgsavtale og informasjon om hvordan du selger dine gjenstander. Våre erfarne takseringseksperter vurderer dine gjenstander og fastsetter deretter en pris og pengene blir utbetalt med en gang. Prisen du vil få er alltid den som er oppgitt på våre hjemmesider eller høyere hvis vi oppdager at en av våre konkurrenter tilbyr en høyere pris den dagen. Om du likevel ikke aksepterer vår pris, minner vi om 14 dagers angrefrist der vi sender deg de gjenstander du ønsker i retur.

Sølvpris per gram:

kr

per gram for 24 karat

Prisene gjelder for salg med Gull/Sølvpakken. Frakt/Forsikringsgebyr på kr 179,- tilkommer for alle som selger noe via Gull/Sølvpakken. Vi har ingen testgebyr per gram eller andre skjulte kostnader. Prisen du ser på våre hjemmesider er prisen du vil få.
Alle pakker er forsikret for 100 000 kr.

*Pris for .999 Sølv gjelder sertifisert investeringssølv.